L’ AMPA

Benvolgudes famílies,

Som a l’inici d’un nou curs escolar i, com sempre, ens adrecem a vosaltres per a saludar-vos i per a donar la benvinguda a les noves famílies incorporades enguany. Us recordem (pels que ja ho coneixeu) i us presentem (per a les noves incorporacions) els serveis que presta l’AMPA de manera desinteressada:

  • Servei de ludoteca al matí (de les 8h fins les 9h) i a la tarda (de 17h a 18h). Podeu gaudir d’aquest servei en fraccions de 30 minuts. El preu és de: 1/2hora 2,50€ i 1 hora 5€. El preu de tot el mes és de 18€ i 35€ respectivament.
  • Activitats extraescolars: Taekwondo, patinatge, multiesport, teatre, teatre musical, natació, lúdic english, expressió corporal, guitarra, escacs, ioga,biodansa, reforç escolar i oci intel·ligent.
  • Casal d’estiu.
  • Col·laboracions amb l’escola (lloguer de tarimes, premis, material escolar, etc.)

 Llistat d’activitats extraescolars

Per gaudir dels serveis de l’AMPA és indispensable satisfer la quota. Com cada any són 25€ per família, un preu molt ajustat que es recupera amb escreix al llar del curs (el curs 2015-16 hem pogut oferir un xec de descompte de 20€ per alumne per la compra dels llibres a l’escola).

 

Satisfer la quota de l’AMPA és molt necessari per poder a dur a terme totes les nostres funcions.

Si encara no heu fet la vostra aportació, podeu fer-ho de la següent manera:

  • Amb un ingrés a BBVA – Catalunya Caixa al número de compte següent: ES87 – 0182 – 8683 – 78 – 0200166927

 

INDIQUEU , SISPLAU, EL NOM DE L’ALUMNE COM A CONCEPTE.

 

Rebeu una salutació!

 

Atentament,

AMPA Estel

 

 

titulo

Informació general

Constitució: – Constituïda el 13/02/2009 – CIF: G56114688 – Ressolució de reconeixement el 31/07/2009   Composició de la junta directiva:   Presidenta: Sílvia Espel Tresorera: Maite Clotet Vicepresidenta: Ester Vidal Secretària: Noemí Alonso Vocals: Marta Ruiz i Mireia Valls Sòcia d’honor: Pepi Coret Col·laboradora habitual: Antònia Molina   Reunions: REUNIONS SETMANALS de treball i impuls …

Veure pàgina »