Nutrició saludable, benestar per als nostres alumnes

A l’Escola Estel, creiem que l’alimentació saludable és clau per al benestar dels nostres alumnes. Sabem que és fonamental per al seu desenvolupament, i és per això que comptem amb una cuina pròpia liderada per la nostra cuinera, l’Estefania, i supervisada pel nostre nutricionista, en Josep Pons.

La nutrició a l’Escola Estel no és només una qüestió de menjar bé, sinó que també és una oportunitat d’aprenentatge i de convivència per als nostres alumnes. A través dels nostres menús i les assignatures de cuina, l’alumnat descobreix la importància d’una alimentació saludable, aprèn habilitats culinàries i a valorar la varietat i la qualitat dels aliments.

A més, el nostre nutricionista no només supervisa la cuina de l’escola, sinó que també pot assessorar a les famílies sobre l’alimentació dels seus fills i filles.

La nutrició a l’Escola Estel és, per tant, una tasca integral que es preocupa tant dels alumnes com de les seves famílies.

A l’Escola Estel, prioritzem una alimentació saludable com a part integral del benestar del nostre alumnat, i oferim una experiència nutritiva, de qualitat, on els alumnes poden aprendre a cuinar i les famílies poden rebre suport del nostre equip.