EuroEstel 2023!

Benvinguts a EuroEstel, el festival de fi de curs de l’Escola Estel de Sabadell, una celebració plena de talent, creativitat i unió.
En aquesta ocasió, ens inspirem en l’eufòria i l’esperit d’Eurovisió perquè, com a escola, creiem que cada un de nosaltres té una veu única i que, quan la compartim, podem crear moments màgics i transformadors.
Durant tot l’any, hem treballat junts per desenvolupar no només les nostres habilitats acadèmiques, sinó també els valors fonamentals que ens defineixen com a comunitat escolar. A través de la música, la dansa i el teatre, hem après la importància de la cooperació, la diversitat i el respecte.
Cada actuació d’avui és una oportunitat per expressar aquests valors i mostrar al món que som una escola unida i inclusiva.
A tots els alumnes, mestres i famílies, us convidem a gaudir d’aquesta experiència única i a deixar-vos portar per l’energia contagiada d’aquest festival tan especial.
Benvinguts a EuroEstel, un festival que ens recorda que cada aprenentatge és una oportunitat per créixer i enriquir-nos.
 
Escola Estel