Tardes d’Ambients a Infantil

Els Ambients a l’Escola Estel són tardes de Descoberta i Creativitat!

Des de l’escola, veiem la necessitat en els més petits d’experimentar, crear, interactuar i compartir. És per això que una tarda a la setmana la dediquem als Ambients.

Són espais dissenyats específicament per fomentar la curiositat, la creativitat i l’exploració i l’autonomia, oferint una varietat de propostes d’experimentació lliure, individual o col·lectiva. Els nens i nenes poden escollir a quin ambient volen anar, on es trobaran amb altres alumnes d’Infantil.  Els ambients que hi trobem són els següents:

 

  • L’Ambient de Joc Simbòlic:

Objectes del dia a dia, representació de rols, ús de vocabulari quotidià i vincles emocionals a través del joc i la interacció.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • L’Ambient de Minimons:

Construir, muntar i desmuntar, crear conjuntament petits mons representatius de diferents temàtiques amb materials diversos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • L’Ambient de Science:

Experimentació, formulació d’hipòtesis, comparació, contrastos i reptes a través del joc i el llenguatge anglès.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • L’Ambient d’Art:

Creativitat, experimentació en diverses tècniques plàstiques, reutilització de materials i manipulació d’estris en un ambient de calma i expressivitat, també en llenguatge anglès.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Més enllà de les habilitats creatives i  de descobriment que potencien, la riquesa dels Ambients a l’Escola Estel és el vincle que es crea entre els més petits d’I3, els mitjans d’I4 i els grans d’I5, fomentant la col·laboració, la responsabilitat i l’admiració i respecte mutu.