Contacta'ns 93 725 65 59

Batxillerat dual

El Batxillerat Dual: Doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà

A partir del Curs 2021-2022 hem incorporat dins dels nostre Projecte Educatiu, per tots els nostres alumnes de l’ESO, l’oportunitat de cursar el Batxillerat Dual.

A l’Escola Estel des del seu projecte Empremta, busquem donar a l’Empremta global, un impuls més. Per  aconseguir-ho, hem establert una col·laboració amb ACADEMICA INTERNACIONAL STUDIES: es tracta del Diploma Dual, també anomenat Batxillerat Dual. 

L’objectiu d’aquesta doble titulació és per una banda, aconseguir exactament la mateixa titulació que els estudiants nord-americans a l’acabar el High School, que està reconeguda a tots els estats i a totes les universitats del món i, per altra banda, una immersió total en anglès i en les tecnologies de la formació a distància: plataformes Moodle, videoconferències, treball col·laboratiu així com un alt nivell d’autonomia i responsabilitat.

Aquest programa que serà acompanyat per personal docent de la nostra escola, va dirigit a tot l’alumnat que el proper curs estarà cursant 2n, 3r o 4t de l’ESO.

Vols tenir més informació sobre el batxillerat dual?

Entra al web d’Academica International Studies per veure tot el contingut del Diploma Dual i saber-ne més.