Contacta'ns 93 725 65 59

Projecte Empremta

Com volem que sigui el
nostre alumne en acabar
la seva escolarització?

Portem a terme diferents projectes, que van més enllà dels propis objectius curriculars i que ens permeten treballar i desenvolupar àrees escpecífiques d’una manera més engrescadora i motivadora per l’alumne. Assegurant d’aquesta manera un millor aprenentatge dels objectius que es busquen.

[tdm_block_list items=”Q3VsdHVyYSUyMGRlJTIwbCVFMiU4MCU5OWVzZm9yJUMzJUE3JTBBR29pZyUyMGQlRTIlODAlOTlhcHJlbmRyZSUwQUNvbXByb20lQzMlQThzJTIwYW1iJTIwbGElMjBzb2NpZXRhdCUwQUFjdGl0dWQlMjBjdXJpb3NhJTBBQ2xpbWElMjBlbW9jaW9uYWwlMjBmYXZvcmFibGUlMEFQbGUlMjBkZXNlbnZvbHVwYW1lbnQlMEFTYXAlMjBkaWFsb2dhciUwQUFjdGl0dWQlMjBjciVDMyVBRHRpY2ElMEFFeGNlbCVDMiVCN2wlQzMlQThuY2lhJTIwZW4lMjBhbGwlQzMlQjIlMjBxdWUlMjBmYSUwQUNhcGFjaXRhdCUyMGludmVzdGlnYWRvcmElMEFBdXQlQzMlQjJub20=” tdicon=”tdc-font-fa tdc-font-fa-check” content_align_horizontal=”content-horiz-left”]
[tdm_block_list items=”QW1iJTIwaW5pY2lhdGl2YSUwQUNhcGFjaXRhdCUyMGRlJTIwc3VwZXJhY2klQzMlQjMlMEFTZW5zaWJpbGl0YXQlMjBhcnQlQzMlQURzdGljYSUwQVZvbHVudGF0JTIwZGUlMjB0cmFuc2Zvcm1hciUyMGxhJTIwc29jaWV0YXQlMEFTYXAlMjBjb211bmljYXIlMEFSZXNwb25zYWJsZSUwQUludGVyJUMzJUE4cyUyMHBlciUyMGxhJTIwY3VsdHVyYSUwQVJlc3BlY3RlJTIwcGVyJTIwbGElMjBkaXZlcnNpdGF0JTBBUGx1cmlsaW5nJUMzJUJDZSUwQUVtcHJlbmVkb3I=” tdicon=”tdc-font-fa tdc-font-fa-check” content_align_horizontal=”content-horiz-left”]
El model pedagògic Empremta de l'Escola Estel busca l’educació integral de la persona des del nostre compromís amb la seva formació i en estreta col·laboració amb les famílies. Persones segures emocionalment, competents, amb goig per aprendre i compromeses.

Donem als nostres alumnes els coneixements, habilitats, competències i actituds necessaris per tal de que tinguin plena conciència del seu potencial i per a que contribueixin, ara i en el futur, a fer un món millor.

El nostre model pedagògic proposa una sèrie de línies estratègiques definides a partir de les aportacions de la psicologia de l’aprenentatge, de la neurociència i de la pròpia experiència i bagatge dels equips directius i docents dels centres que han participat en el seu desenvolupament. Aquestes accions s’han començat a implementar i continuaran implementant-se gradualment des del curs 15/16 i en els 4 cursos següents.

Línies Estratègiques