Comunicat: Tancament d’escoles 13/03/20

Benvolgudes famílies de l’Escola Estel,
 
El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir demà 13 de març de 2020 tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.
Aquesta mesura té prevista una durada inicial de 14 dies (fins el dia 27 de març de 2020). Prestarem atenció a les instruccions del Departament de Salut i l’evolució de la situació.
 
Aquesta tarda els vostres fills i filles hauran d’emportar-se tot el material que tinguin a l’aula, per poder continuar treballant des de casa. No obstant això, demà al matí en horari de 9:00h a 11:00h, l’escola romandrà oberta per si algú necessités venir a recollir alguna cosa.

Cal dir que actualment disposem d’eines de treball online que ens permeten mantenir l’activitat escolar: Clickedu, Google classroom, Fiction express, Science Bits, a més dels llibres de text , que avui tot l’alumnat s’endurà a casa. Així, l’Escola Estel mantindrà en tots aquells casos en què sigui possible l’activitat docent. El professorat lliurarà plans de treball als alumnes, per tal de disminuir els perjudicis que els fets actuals ocasionen.

Conscients de les molèsties que aquesta decisió us pot ocasionar, restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte.

Us mantindrem informats de qualsevol canvi o actualització al respecte que ens arribi des del Departament d’Educació.

Atentament,
 
Anna Bayer
Directora Escola Estel