REBOBINA! Festival Escola Estel 2022

Ja podeu gaudir del vídeo del Festival 2022, … Rebobina!!!

Benvinguts al Festival de Final de Curs 2021/2022 de l’Escola Estel de Sabadell!

Avui és un dia especial, un moment de celebració i agraïment.

És l’hora de reconèixer els esforços, l’aprenentatge i els èxits de tots els nostres alumnes i mestres.

Aquesta és una ocasió per compartir alegria, entusiasme i talent amb tota la comunitat escolar i les seves famílies.

Durant tot l’any, hem treballat amb dedicació, passió i compromís per oferir als nostres alumnes una educació integral, que va més enllà dels llibres de text.Hem fomentat la creativitat, la curiositat i l’esperit crític en cada classe i activitat. I ara, és el moment de veure els fruits d’aquests esforços. En aquesta nit màgica, els alumnes de tots els nivells ens sorprendran amb actuacions emocionants, danses espectaculars i música enèrgica. Cada número és un testimoni del seu treball ardu i el seu talent innat. Serem testimoni de contes inventats, pintures vibrants, experimentes científics fascinants i representacions teatrals que ens transportaran a mons desconeguts.

Aquest festival no seria possible sense l’ajuda del nostre incansable equip de professors, el seu suport constant i la seva dedicació a l’educació dels nostres alumnes.

També volem expressar el nostre agraïment a les famílies per la seva confiança i el suport incondicional durant tot l’any.

Desitgem que aquest Festival de Final de Curs sigui una experiència inoblidable per a tots.

Que les rialles, els aplaudiments i les emocions compartides s’incrustin en els vostres records.

Felicitats a tots els nostres alumnes pel seu esforç i dedicació, i que el futur els reserve encara més èxits i alegries.

Sense més preàmbuls, prepareu-vos per una nit de màgia, talent i emoció.

Us convidem a gaudir dels somnis que prendran vida en aquest “Rebobina!” Festival de Final de Curs 2021/2022 de l’Escola Estel de Sabadell.