Contacta'ns 93 725 65 59

Entrevistes personals

Concerta la teva entrevista personal i vine a visitar-nos. Ens coneixerem i t’explicarem el nostre projecte educatiu. Podràs veure les instal·lacions i com és el dia a dia de l’escola.
El nostre model pedagògic

El Projecte Empremta

Com volem que sigui el nostre alumne en acabar la seva escolarització?

Portem a terme diferents projectes, que van més enllà dels propis objectius curriculars i que ens permeten treballar i desenvolupar àrees escpecífiques d’una manera més engrescadora i motivadora per l’alumne. Assegurant d’aquesta manera un millor aprenentatge dels objectius que es busquen.
Reprodueix vídeo
El model pedagògic Empremta de l'Escola Estel busca l’educació integral de la persona des del nostre compromís amb la seva formació i en estreta col·laboració amb les famílies. Persones segures emocionalment, competents, amb goig per aprendre i compromeses.

Donem als nostres alumnes els coneixements, habilitats, competències i actituds necessaris per tal de que tinguin plena conciència del seu potencial i per a que contribueixin, ara i en el futur, a fer un món millor.
El nostre model pedagògic proposa una sèrie de línies estratègiques definides a partir de les aportacions de la psicologia de l’aprenentatge, de la neurociència i de la pròpia experiència i bagatge dels equips directius i docents dels centres que han participat en el seu desenvolupament. Aquestes accions s’han començat a implementar i continuaran implementant-se gradualment des del curs 15/16 i en els 4 cursos següents.Donem als nostres alumnes els coneixements, habilitats, competències i actituds necessaris per tal de que tinguin plena conciència del seu potencial i per a que contribueixin, ara i en el futur, a fer un món millor.