Contacta'ns 93 725 65 59

Serveis que ofereix l’Escola Estel

Entenem que els alumnes de tota l’etapa obligatòria han de gaudir d’uns serveis escolars que afavoreixin el treball d’ensenyament-aprenentatge, així com el desenvolupament complet de la seva personalitat, atenent la diversitat de cadascun dels nens i nenes. Els serveis que es donen des de l’escola són:

Portem a terme diferents projectes, que van més enllà dels propis objectius curriculars i que ens permeten treballar i desenvolupar àrees escpecífiques d’una manera més engrescadora i motivadora per l’alumne. Assegurant d’aquesta manera un millor aprenentatge dels objectius que es busquen.

Departament Psicopedagògic

Atenent a la diversitat de l’alumnat, el psicòleg realitza activitats de pre-diagnòstic i avaluació d’aprenentatges tant a nivell individual com col·lectiu. Aquesta funció té com objectiu la prevenció i detecció dels problemes d’aprenentatge o salut mental i poder-ne fer la derivació dels casos mitjançant informes i entrevistes personals amb els familiars. Es tracta d’assessorar a la família, donar pautes per ajudar amb les situacions que puguin aparèixer en el desenvolupament del seu fill i proporcionar al professorat programes específics per poder treballar en projectes adients i d’alta fiabilitat per tal que els alumnes amb un diagnòstic tinguin un protocol d’actuació individual metodològic, en funció de les dificultats que presenta, per poder seguir millor els aprenentatges.

Espai Migdia

L’espai educatiu del midgia, que inclou tant el servei de menjador i cuina com el d’esbarjo, és una oportunitat diària per oferir una educació vivencial en la línia del projecte educatiu del centre.

Dotat de cuina pròpia i amb assessorament nutricional, el menjador ofereix als nens i nenes un menú variat, amb productes de temporada ecològics i de proximitat amb una elaboració gustosa i senzilla basada en la cuina tradicional, fet que ens permeten fomentar entre els nostres alumnes el gust per menjar i per menjar bé.

Aprenem Hàbits alimentaris
Aprenem a conviure
Treballem l’autonomia

Permanències

El servei de permanències s’ofereix en dues franges horàries per tal de donar una major cobertura en l’horari escolar i poder atendre els infants.

Servei Bon Dia, els matins de 7,30 a 9h, durant aquesta estona, els més petits poden esmorzar. I el Servei de Permanències, per les tardes de 17h a 18,30h.

Durant aquestes estones, acompanyats per la persona responsable s’organitzen diferents activitats: lectura, jocs de taula i manualitats.

Es pot fer de manera continuada al llarg del curs, com en dies esporàdics.

Extraescolars

A continuació us detallem totes les activitats extraescolars que fem al centre i l’horari, durant el curs 2018-19:

  Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
De 17:00 a 18:30h      
Natació
(P3- 6è)
 
De 17:15 a 18:15h
Ludic English
(Infantil- Primària)
Multiesport
(Infantil- 2n)
 
Ludic English
(P3- 6è)
Multiesport
(P3- 2n)
 
Escacs
(Primària- ESO)
Ioga
(Primària)
De 17:15 a 18:45h
Taekwondo
(P5- Primària)
Bàsquet
(P5- Primària)
Taekwondo
(P5- Primària)
Bàsquet
(P5- Primària)
Patinatge
(P5- 6è)
De 17:15 a 18:45h  
Guitarra
(desde 2n Prim- ESO)
 
 
 
De 17:15 a 18:45h
 
Dance Sesion-HipHop
(Primària- ESO)
 
 
 
De 17:15 a 19:15h      
Petits Xefs
(de 4t a 6è
Primària)
Petits Xefs
(de 1r a 3r
Primària)